Wij zijn trots dat we onze nieuwe organisatie Tuebor kunnen presenteren! Tuebor is een kennis- en netwerkorganisatie die capaciteit, kennis en advies levert aan projecten en organisaties op het gebied van VGM (HSE), waarin de duurzame zorg voor veiligheid en milieu centraal staat.

Waarom Tuebor?
Niemand hoort ziek te worden of gewond te raken door zijn werk, of schade door activiteiten van bedrijven in de omgeving te ervaren. “Wij vinden dat een veilige en duurzame werkomgeving verweven moet zijn binnen de moderne bedrijfsvoering. De essentie hiervoor ligt verankerd in de cultuur van het bedrijf en het bijbehorende gedrag”, aldus Mark Wempe (Managing Partner). “Om hier een bijdrage aan te leveren zijn we met dit initiatief gestart. De manier waarop wij ingericht zijn sluit goed aan bij de huidige markt, waardoor we binnen veel organisaties meerwaarde kunnen bieden. “Wij zorgen binnen organisaties voor een praktische balans tussen veiligheid, milieu en economie”.

Praktisch
Tuebor is een team van zelfstandige partners, en levert capaciteit, kennis en advies op het gebied van gezondheid, veiligheid en milieu (Health, Safety & Environment). “Wij zijn beschikbaar als flexibele schil voor projecten en bedrijven, en kunnen onze expertise inzetten waar en wanneer dat nodig is”, aldus Mark. “Met behulp van onze kennis en ervaring, brengen wij het doen en denken omtrent veiligheid en milieu in het bedrijfsleven naar een hoger plan. Dit concept heeft zich bij Ipcon, waar we onderdeel van zijn, al bewezen als succesvol". 

Met Tuebor zorgen we binnen organisaties voor een praktische balans tussen veiligheid, milieu en economie.

 

De betekenis
Tuebor is afgeleid van het Latijnse werkwoord “Tueor” uitgesproken als [toe-ee-or]. Tueor betekent o.a. beschermen, ondersteunen en beveiligen. Letterlijk betekent Tuebor ‘ik zal beschermen’ of ‘ik zal ondersteunen’. Dit is ook de basis voor de visie van waaruit wij als maatschap werken in de discipline van gezondheid, veiligheid en milieu.

Heb je vragen? Neem contact met ons op.