Tuebor is een organisatie van samenwerkende zelfstandigen met kennis en expertise op het gebied van gezondheid, veiligheid en milieu (HSE). Samen met de labels Ipcon, Dialog en Vooruit wil Tuebor uitgroeien tot de grootste organisatie van samenwerkende zelfstandigen met kennis en expertise van technische (bouw)projecten. Wil jij partner worden?

visual tuebor drijfveren ondernemerDe kracht van het collectief

Partners van Tuebor hebben toegang tot een ondernemers- en kennisnetwerk en een zelfvoorzienend partnernetwerk van gelijkgestemden. Hierdoor krijgt de persoonlijke leadgeneratie een flinke impuls. Dit leidt voor partners tot significant meer continuïteit op uitdagende projecten binnen de markt, maar ook tot het benutten en creëren van kansen als ondernemer. Door een proactieve houding bieden onze partners meerwaarde op projecten waar zij vanuit hun intrinsieke motivatie graag een bijdrage aan willen leveren.

Partnerprofiel

Een bewuste keuze voor het ondernemerschap wordt gedreven door diverse factoren. Deze factoren vormen de basis voor succesvol ondernemerschap, waarbij jouw ambitie als ondernemer centraal staat. Een partner van Tuebor beschikt ten minste over de vier kerncompetenties die het DNA van Tuebor vormen, namelijk:

  • Expertise
  • Probleemoplossend
  • Ondernemend
  • Innovatief

Elke partner van Tuebor heeft een groot netwerk binnen de markt en goede netwerkvaardigheden. Een partner beschikt over expertise binnen de rollen van het IPM model, heeft meer dan 5 jaar relevante werkervaring, is initiatiefrijk én heeft het vermogen om samen te werken binnen projectteams en met partners van Tuebor.

faciliteiten tueborOndersteuning

Om ervoor te zorgen dat partners van Tuebor zich kunnen focussen op hun expertise, biedt Tuebor uitgebreide faciliteiten aan om de partners te ondersteunen. Deze faciliteiten zijn onderverdeeld in de categorieën business, strategie, back-office, kennis en marketing. De voordelen van een partnerschap bij Tuebor die hieruit voortvloeien zijn continuïteit, samen ondernemen, kennisdeling, persoonlijke ontwikkeling, dienstontwikkeling en imago.

Ook partner worden?

Ben jij je aan het oriënteren op zelfstandig ondernemerschap of ben je al zelfstandig ondernemer maar zie je de meerwaarde van samen ondernemen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

 

Contact

Wil je dat wij contact met je opnemen? Laat je contactgegevens achter via onderstaand formulier en wij nemen op korte termijn contact met je op.

Naam*
Vul aub uw naam in
E-mailadres*
Vul aub uw e-mailadres in
Telefoon
Vul aub uw telefoonnummer in.
Vraag of bericht*